Σκλαβούνος Ιωάννης

Μαιευτήρας – Γυναικολόγος 

ο Γιατρός σας

Πρόληψη. Διάγνωση. Θεραπεία

Ιωάννης

Σκλαβούνος

Κέντρο Γονιμότητας

Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΑΣ

Πιστεύουμε ότι κάθε ασθενής είναι ιδιαίτερος οπότε η φροντίδα του πρέπει να είναι εξατομικευμένη.

Αντί να ακολουθούμε αυστηρά πρωτόκολλα βασισμένα στην ηλικία, στις εξετάσεις ή στο ιατρικό ιστορικό, πιστεύουμε ότι η συχνή και λεπτομερής παρακολούθηση, χρησιμοποιώντας υπερήχους και εξετάσεις αίματος, ώστε να αναγνωρίσουμε την παραμικρότερη αλλαγή που θα μας οδηγήσει στην καλύτερη επιλογή της θεραπείας στα επόμενα βήματα.

Σκοπός νας είναι να έχουμε τα απολύτως καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιώντας κάθε λεπτομέρεια που θα μπορούσε να μας βοηθήσει σε αυτό.

Ο κύκλος της γυναίκας μπορεί να έχει μια ανωμαλία, όσο κανονικός κι αν έχει υπάρξει στο παρελθόν.

Επίσης ο τρόπος με τον οποίο μια γυναίκα πέτυχε κύηση μια φορά μπορεί να μην είναι κατάλληλος για να μπορέσει να αποκτήσει το δεύτερο παιδί της.

Αφού λοιπόν δεν ακολουθούμε πρωτόκολλα αλλά απολύτως εξατομικευμένη θεραπεία για κάθε ασθενή, είμαστε διαθέσιμοι οποιαδήποτε ημέρα και ώρα, όταν μας χρειαστείτε.

Προσοχή στην λεπτομέρεια, χρήση των πιο εξελιγμένων τεχνικών και η αφοσίωση όλης της ομάδας συντελούν σε εξαιρετικά αποτελέσματα.

Η ανάγκη για λεπτομέρεια είναι απολύτως απαραίτητη σε ένα χώρο που η επιτυχία εξαρτάται από αμέτρητους παράγοντες που σχετίζονται με τους ανθρώπους, που λαμβάνουν και τους ανθρώπους που προσφέρουν θεραπεία, , τα φαρμακευτικά σκευάσματα και τις εργαστηριακές τεχνικές.

Απόλυτος σκοπός πάντα η επιτυχία που μεταφράζεται με την απόκτηση υγιών παιδιών, η ευκολία και η έλλειψη οποιασδήποτε ενόχλησης στην οικογένεια.

ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ 

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Όλη η ομάδα του κέντρου μας έχουν αρκετών ετών εμπειρία στην εξωσωματική γονιμοποίηση. Οι εμβρυολόγοι μας είναι εξαιρετικά εκπαιδευμένοι με υψηλά επίπεδα επιτυχίας και υψηλό επίπεδο υπευθυνότητας και το νοσηλευτικό μας προσωπικό χειρίζονται επιτυχώς περιστατικά εξωσωματικής για αρκετά χρόνια.

Ο υπεύθυνος του κέντρου μας Dr Σκλαβούνος επιβλέπει όλα τα περιστατικά από την αρχή έως το τέλος σε κάθε τους λεπτομέρεια.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Όλες οι διαδικασίες και οι επεμβάσεις σχεδιάζονται και λαμβάνουν χώρα με απόλυτη ασφάλεια, έχοντας πάντα ως προτεραιότητα την ασφάλειά σας. Η ποιότητα των επιμέρους διαδικασιών κάνει την διαφορά μεταξύ αποτυχίας και επιτυχίας, την οποία την επιζητούμε με κάθε τρόπο.

Σκοπός μας είναι το καλύτερο αποτέλεσμα για εσάς με απολύτως καμία ενόχληση.

ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Δεν θα παρακάμψουμε καμία διαδικασία που εξασφαλίζει την ασφάλειά σας ή την επιτυχία σας. Δεν πρέπει να υπάρχει καμία βιασύνη σε καμία στιγμή της επαφής μας μαζί σας, ώστε όλες οι λεπτομέρειες να αξιολογούνται και να χρησιμοποιούνται στην προσπάθειά μας για καλύτερο αποτέλεσμα.